Waar haal jij kracht uit als je je onbekend of onbemind voelt?
Wat doe je als je HS je in de weg zit, wat voor jou een uitlaatklep is?
Hoe beur je jezelf op en vind je kracht om positief te blijven?

  • Misschien luister je dan naar bepaalde muziek die je gevoel mooi weergeeft of je juist kracht geeft en opbeurend werkt? Hier kunnen we een krachtige playlist van maken op spotify die voor iedereen toegankelijk is om te luisteren.
  • Ben je goed met woorden? Maak of zoek bijvoorbeeld een gedicht die je gevoel in woorden uitdrukt, schrijf bemoedigende woorden of een mooi verhaal en haal je daar kracht uit. Laat het horen!
  • Houd je van fotografie en heb je een prachtige foto of fotoserie gemaakt die weerspiegelt hoe je je voelt of waar je kracht uit put? Stuur hem in!
  • Kun je je gevoel kwijt in het maken van een schildering of een tekening die dat laat zien? Of is er bepaalde kunst die je mooi vind en dit voor jou verbeelden kan. Laat het zien!
  • Is er een bepaalde motto of spreuk welke voor jou van betekenis is bij het leven met HS? Geef hem door!
  • Heb je een tattoo ontworpen en/of laten zetten die met je HS van betekenis is?
  • Of haal jij sowieso kracht uit het met elkaar praten en delen van ervaringen? Praat dan mee!

Deel het met ons! Wij zouden het prachtig vinden om je dan te zien!

Kom naar de online Zoom-meeting op dinsdag 6 juni 2023 om 20:00 uur.

Wij zouden het heel krachtig vinden als je je aanmeldt om via de zoommeeting mee te praten en om eventueel je artistieke werk ook zelf te delen. Je mag je camera ook uit hebben en wel meepraten, dat is aan jou. En anders nodigen we jullie in ieder geval uit om de streaming via facebook live in onze besloten groep mee te kijken en via de chat te reageren.

Meld je aan voor de zoommeeting door te mail naar Jorien.

 


Wil jij (al dan niet anoniem) een bijdrage leveren aan de Awarenessweek door iets artistieks, krachtigs of prachtigs in te sturen? Stuur dan een mail naar jorien@vipserv.nl met als onderwerp HS kracht en pracht.