De HPV heeft een patiëntenfolder beschikbaar, die je kosteloos kunt aanvragen via onderstaand formulier. Je kunt deze als patiënt aanvragen om neer te leggen bij je huisarts, zorgcentrum of ziekenhuis. Of als zorgverlener om uit te reiken als je mensen wilt informeren over hidradenitis en de patiëntenvereniging.

Er is ook een signaalkaart ontwikkeld voor mensen die zich afvragen of ze hidradenitis hebben. Twee keer per jaar geeft de HPV nieuwsbrieven uit over specifieke HS gerelateerde thema’s. Wil je daar een (of meerdere) fysieke exemplaren van ontvangen, geef dit dan aan het in het opmerkingenveld. Vergeet niet vermelden om welke nieuwsbrief het gaat en hoeveel je er wilt ontvangen.

Foldermateriaal aanvraagformulier

  Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

  Laat ons jou helpen!

  Heb je zelf HS of een van je naasten, word dan voor slechts € 25,- per jaar lid van de HPV. Want je staat er niet alleen voor! Je ontvangt onze nieuws-updates over onderzoek en behandelingen, het blad HeeldeHuid en uitnodigingen voor bijeenkomsten en (online) lotgenotencontact. En hoe meer leden, hoe groter onze vuist voor belangenbehartiging voor iedereen met HS in Nederland en België.

  Doneer en help mee!

  Wil je ons op een andere manier steunen? Met een (eenmalige) online donatie vanaf € 5,- kun je ons al helpen. Kies in het formulier welk bedrag je wilt doneren en je draagt direct bij aan meer bekendheid en juiste behandeling van de ziekte én aan informatie en steun voor mensen met HS. De HPV heeft een ANBI-status: jouw donatie is geheel of gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting.

  Onze sponsoren

  HPV logo Janssen
  AllweCare logo
  Novartis