Contactformulier

Wil je contact opnemen met de Hidradenitis Patiënten Vereniging? Met onderstaande contactformulier stuur je jouw vragen en opmerkingen direct naar ons toe. Vul je gegevens alsjeblieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen we je beter helpen. Wij reageren doorgaans binnen 2 werkdagen.

  Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

  Postadres

  Hidradenitis Patiënten Vereniging
  Nieuwstraat 40
  1381 BD WEESP

  Rekeningnummer
  NL62 INGB 0006 309 918
  BIC code:  INGBNL2A

  KvK nummer
  40166767

  De Hidradenitis Patiënten Vereniging (HPV) is een landelijke patiëntenorganisatie, opgericht in augustus 1997 en heeft de ANBI status.

  ANBI registratie nummer
  8063519020

  Aanvragen foldermateriaal

  De HPV heeft gratis foldermateriaal beschikbaar, specifiek gericht op (huis)artsen of op patiënten. Aanvragen kan via secretariaat.

  Bestuur, vrijwilligers en adviesraad

  Leden mogen ook rechtstreeks contact opnemen met een van de bestuursleden. Vragen aan de medische adviesraad verloopt via het secretariaat.

  Laat ons jou helpen!

  Heb je zelf HS of een van je naasten, word dan voor slechts € 25,- per jaar lid van de HPV. Want je staat er niet alleen voor! Je ontvangt onze nieuws-updates over onderzoek en behandelingen, het blad HeeldeHuid en uitnodigingen voor bijeenkomsten en (online) lotgenotencontact. En hoe meer leden, hoe groter onze vuist voor belangenbehartiging voor iedereen met HS in Nederland en België.

  Doneer en help mee!

  Wil je ons op een andere manier steunen? Met een (eenmalige) online donatie vanaf € 5,- kun je ons al helpen. Kies in het formulier welk bedrag je wilt doneren en je draagt direct bij aan meer bekendheid en juiste behandeling van de ziekte én aan informatie en steun voor mensen met HS. De HPV heeft een ANBI-status: jouw donatie is geheel of gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting.