Word donateur

Met een (eenmalige) online donatie vanaf € 7,50 kun je ons al helpen. Je draagt direct bij aan meer bekendheid en juiste behandeling van de ziekte én aan informatie en steun voor mensen met HS. In onze werkplannen, jaarverslagen en onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van de projecten en activiteiten waaraan de gelden worden besteed. Iedere gift is van harte welkom!

Maandelijks of jaarlijks doneren

Doneren kan ook rechtstreeks via ons IBAN rekeningnummer:  NL62 INGB 0006 309 918. Wil je ons periodiek steunen? Stel dan via je bankrekening een periodieke betaling in. Je kunt die dan altijd zonder tussenkomst van de HPV ook weer stopzetten.

Belastingvoordeel

De HPV heeft een ANBI-status: jouw donatie is geheel of gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting.

Lid worden

Je kunt natuurlijk ook lid worden van de vereniging voor € 25,- per jaar. Dan ontvang je

  • Onze digitale nieuwsupdates (ca. 6 x per jaar)
  • Fysieke themanieuwsbrieven
  • Uitnodiging voor (online) events en lotgenotencontact

Geweldig dat je wil bijdragen!

Kies in het formulier het bedrag dat je wilt doneren. Je wordt na het invullen van je gegevens doorgestuurd naar een online betaallink. Anoniem doneren kan uiteraard ook. Dan slaan we je gegevens niet op ons systeem.

Je hebt maar één lichaam

“Ik was 12-13 jaar en miste iets in de manier van werken in het ziekenhuis en in de gesprekken met artsen. Ik wist dat ik HS had, dat het chronisch was en dat ik er niks aan kon doen. Niet echt een leuk vooruitzicht als…”

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Ontvang ca. 8 x per jaar de HPV nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten, nieuws rondom onderzoek naar en behandeling van HS?