Word lid

Je staat er niet alleen voor. Of je net hebt ontdekt dat je HS hebt of al langer. Of je een naaste met HS hebt of vanuit andere betrokkenheid bij HS lid wilt worden. We zijn er voor elkaar en kunnen alleen mét elkaar een vuist maken voor meer herkenning, eerdere diagnosestelling, meer onderzoek en betere zorg. Luister, denk of praat mee en wees altijd op de hoogte van al het nieuws rondom HS. Welkom!

De HPV zet zich in voor jou

Patiëntenverenigingen zoals de HPV zijn belangrijk, omdat zij vragen en opmerkingen van mensen met HS vertalen naar artsen, bijvoorbeeld als er nieuwe behandelrichtlijnen worden vastgesteld. Ook spreken wij met farmaceuten over onderzoeken, nieuwe medicijnen en wensen en ervaringen van patiënten daarin. Wij geven voorlichting aan medici en andere zorgverleners en wisselen ervaringen uit. Ook nemen wij deel aan commissies, zoals over wondzorg en internationale werkgroepen. Jouw behoefte en dat van je medepatiënten staat centraal in alles wat we doen. Dus wil je dat jouw stem gehoord wordt en bijdragen aan betere zorg en behandeling voor HS? Word dan lid!

Word lid voor € 25,- per (kalender)jaar en ontvang

  • Onze digitale nieuwsupdates (ca. 6 x per jaar)
  • Fysieke themanieuwsbrieven
  • Uitnodiging voor (online) events en lotgenotencontact

Hoe meer leden, hoe meer power

De patiëntenvereniging is afhankelijk van subsidies, sponsoren, giften, vrijwilligers én leden, om onze activiteiten mogelijk te maken. Als de HPV betalende leden heeft, behouden we onze subsidie voor het uitvoeren van onze jaarplannen. Hoe meer fondsen we verkrijgen, hoe meer activiteiten en projecten we kunnen uitvoeren. Maar meer leden betekent vooral ook een groter bereik, waardoor we beter kunnen optreden als gesprekspartner voor het behartigen van jouw belangen. Zoals bij onder andere het ministerie van VWS, Huid Nederland, zorgverzekeraars, farmaceuten en de patiëntenfederatie.

Liever geen lid worden, maar wel de HPV steunen?

Je kunt ons ook steunen met een (eenmalige) gift!

Lidmaatschap opzeggen?

Bedankt voor je betrokkenheid. Opzeggen doe je eenvoudig online. Laat enkele gegevens bij ons achter via het opzegformulier en je ontvangt een bevestiging in je mailbox.

Je hebt maar één lichaam

“Ik was 12-13 jaar en miste iets in de manier van werken in het ziekenhuis en in de gesprekken met artsen. Ik wist dat ik HS had, dat het chronisch was en dat ik er niks aan kon doen. Niet echt een leuk vooruitzicht als…”

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Ontvang ca. 8 x per jaar de HPV nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten, nieuws rondom onderzoek naar en behandeling van HS?