In november van vorig jaar, maakten wij een bewaarspecial over wondzorg bij hidradenitis. We kozen ervoor om niet in te gaan op diverse soorten wonden, wondstadia en alle vormen van verbandmiddelen, omdat een papieren uitgave daarvoor niet zo geschikt is. We vinden het wél hele nuttige informatie voor HS-patiënten en onze leden. Daarom een uitlegvideo met onze wondverpleegkundige Patricia Broos.

Wil je meer weten over wondzorg bij hidradenitis? Neem dan 16 minuten de tijd, bekijk en luister naar de informatie, tips en adviezen van Patricia Broos. Zij is wondverpleegkundig adviseur van de HPV. Aan de hand van diverse vragen kun je ook door de video heen scrollen en makkelijk terugkijken.

Laat je ons weten wat je ervan vindt? En/of je nog belangrijke dingen mist? Dan kunnen we die vragen beantwoorden op de website of de Facebookpagina van de vereniging.

Wondzorg nieuwsbrief

Heb je de papieren nieuwsbrief of PDF op onze site nog niet gelezen? Lees dan nu de ervaring van Rianne met wondzorg en de visie van zorgprofessionals Janneke Huizinga en Eldrid Schoonhoven van het UMCG in Groningen.

Stuur de linkjes ook gerust door aan anderen!