Waar kom je de meeste mensen met HS online tegen en kun je vragen stellen aan elkaar en ervaringen uitwisselen? Dat is in onze besloten Hidradenitis Facebookgroep. Deze is alleen toegankelijk voor mensen met HS en je wordt toegelaten na een verzoek om deelname. Onze openbare Facebookpagina is voor iedereen te volgen! We zijn ook aanwezig op Instagram, Twitter en YouTube en op LinkedIn voor zakelijke en medische volgers.

In de besloten Facebookgroep houdt de HPV maandelijks een LIVE bijeenkomst over een actueel onderwerp. Je opent de groep en de bijeenkomst start automatisch.

Op donderdag 8 juni om 20.00 uur hebben we een speciale uitzending in het teken van de HS Awarenessweek 2023.  Suzanne de Goeij gaat dit keer in gesprek met niemand minder dan prof. dr.  Errol Prens van het Erasmus MC.

Errol Prens is Dermatoog en dé naam op het gebied van HS. We zijn dan ook heel vereerd dat hij met ons in gesprek gaat over de geschiedenis van HS, van toen tot nu, zijn kennis met ons wil delen en al onze vragen wil beantwoorden. Die kans wil je natuurlijk niet voorbij laten gaan. Ben je erbij? Naar besloten Facebookgroep

Tip: in de groep kijk je wanneer het jou uitkomt de Facebook Live opnames terug over eerdere onderwerpen. Zoals over basiskennis van HS, wondzorg of phenotypes.

Wil je liever of ook persoonlijk contact met lotgenoten? Een dag eerder is er een HS-lotgenotenbijeenkomst in het Meander MC in Amersfoort