door Lonneke 

Was de ziekte van Crohn enzo nog niet voldoende?

Sinds 2010 ben ik gekroond door de ziekte van Crohn en hoewel veel mensen denken dat dit alleen maar een beetje buikpijn is, komt er toch echt veel meer bij kijken. Dit zijn bijvoorbeeld gewrichtsklachten en ontstekingen aan je ogen. Ik heb naast en door de ziekte van Crohn ook nog de ziekte van Bechterew en uveitis aan mijn ogen. Ik dacht dat dit op zich wel genoeg zou zijn, toch niet. Ik heb hidradenitis Suppurativa, een hele mond vol maar het is een huidziekte.

Op haar persoonlijk lifestyle blog schreef ze er een blog over: ‘Ik heb Hidradenitis Suppurativa, een huidziekte!’ 

 

Laat ons jou helpen!

Heb je zelf HS of een van je naasten, word dan voor slechts € 25,- per jaar lid van de HPV. Want je staat er niet alleen voor! Je ontvangt onze nieuws-updates over onderzoek en behandelingen, het blad HeeldeHuid en uitnodigingen voor bijeenkomsten en (online) lotgenotencontact. En hoe meer leden, hoe groter onze vuist voor belangenbehartiging voor iedereen met HS in Nederland en België.

Doneer en help mee!

Wil je ons op een andere manier steunen? Met een (eenmalige) online donatie vanaf € 5,- kun je ons al helpen. Kies in het formulier welk bedrag je wilt doneren en je draagt direct bij aan meer bekendheid en juiste behandeling van de ziekte én aan informatie en steun voor mensen met HS. De HPV heeft een ANBI-status: jouw donatie is geheel of gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting.

Onze sponsoren

HPV logo Janssen
AllweCare logo
Novartis