Van 5 t/m 11 juni is de Hidradenitis Suppurativa (HS) Awarenessweek. Het thema dit jaar is HS (on)bekend maakt onbemind. In die week organiseren wij bijna elke dag activiteiten voor jou. Kijk maar!

 • Maandag 5 juni: Start foto-expositie over HS in het Meander MC in Amersfoort
  Een reizende foto-expositie over HS verbeeldt het taboe dat rond HS hangt, waardoor het vaak onbesproken blijft. De expo start tijdens de HS Awarenessweek 2023 in Amersfoort en reist dan in 2023 elke vier weken door naar een ander HiCare-behandelcentrum.
 • Dinsdag 6 juni: 20.00 uur – Zoom-meeting/Facebook Live: HS Kracht en Pracht
  Waar haal jij kracht uit als je je onbekend of onbemind voelt? Wat doe je als HS je in de weg zit, wat is voor jou een uitlaatklep? Hoe beur je jezelf op en vind je kracht om positief te blijven? Deel eenartistieke, krachtige of prachtige bijdrage tijdens de HS Awarenessweek.
 • Woensdag 7 juni: 18.30 uur – Lotgenotenbijeenkomst Meander MC in Amersfoort 
  Contact met lotgenoten is waardevol. Er is tenslotte niemand die beter begrijpt hoe jij je voelt en wat HS met je doet. Je kan hier ervaringen delen, tips uitwisselen, een luisterend oor vinden, je laten inspireren door twee ervaringsdeskundigen en al je vragen stellen aan een HiCare-specialist.
 • Donderdag 8 juni: 20.00 uur – Facebook Live: Susanne de Goeij in gesprek met prof. dr. Errol Prens
  Errol Prens is dermatoloog en dé naam op het gebied van HS. Hij gaat met ons in gesprek over de geschiedenis van HS van toen tot nu, deelt zijn kennis met ons en wil al onze vragen beantwoorden. Die kans wil je natuurlijk niet voorbij laten gaan. Ben je erbij?
 • Zondag 11 juni: 20.00 uur – Zoom-meeting / Facebook Live: Recap Awarenessweek 2023
  Het zit erop, de HS Awarenessweek 2023. Een week waarin er bijna elke dag wel iets voor jou was te doen. We kijken met elkaar terug op de highlights van de week en sluiten gezamenlijk af.