De Hidradenitis Patiënten Vereniging (HPV) organiseert op donderdag 25 april van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Medisch Spectrum Twente in Enschede een patiëntenbijeenkomst over Hidradenitis Suppurativa (HS). Je bent van harte welkom!

Wat kun je verwachten?

Contact met andere HS-patiënten is waardevol. Er is tenslotte niemand die beter begrijpt hoe jij je voelt en wat HS met je doet. De bijeenkomst is dan ook vooral bedoeld om ervaringen te delen, tips uit te wisselen en een luisterend oor te vinden. Dermatoloog en HiCare-specialisten van het Medisch Centrum Twente, mevrouw Poot en mevrouw Vogel zijn aanwezig om in te gaan op medische vragen. Want vaak is een reguliere afspraak daarvoor te kort. Vanuit de HPV is Sylvia van Kan aanwezig om je te ontvangen en de avond te begeleiden.

Reizende foto-expositie

De patiëntenbijeenkomst is onderdeel van een reizende foto-expositie over HS langs ziekenhuizen met HiCare-specialisten in heel Nederland. De expo staat van 29 maart tot en met 26 april 2024 in het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Neem dus meteen even een kijkje als je naar de patiëntenbijeenkomst komt!

De foto’s verbeelden het taboe rond HS, waardoor het vaak onbesproken blijft. Ook ontbreekt nog bij veel zorgprofessionals kennis over HS. Met de foto-expositie vragen we langdurig extra aandacht voor HS, om het taboe te doorbreken, de diagnosetijd te verkorten en de behandeling te verbeteren.

Aanmelden

Wil je bij de patiëntenbijeenkomst in het Medisch Spectrum Twente in Enschede aanwezig zijn? Meld je dan i.v.m. de organisatie bij voorkeur uiterlijk maandag 10 april aan via secretariaat@hidradenitis.nl

Ook partners, familie en vrienden zijn van harte welkom voor informatie over HS of als steuntje in de rug.

We hopen je op 25 april te zien!
In 2024 vinden ook op andere data en locaties patiëntenbijeenkomsten plaats. Houd daarvoor de agenda op onze website in de gaten.

Mede mogelijk gemaakt door

Novartis