De Hidradenitis Patiënten Vereniging (HPV) organiseert op woensdag 26 juni 2024 van 19.00 uur tot 20.30 uur met Haaglanden Medisch Centrum (HMC) en het HagaZiekenhuis een patiëntenbijeenkomst over Hidradenitis Suppurativa (HS) in de Huidkliniek Zoetermeer. Je bent van harte welkom en neem ook gerust iemand mee!

Wat kun je verwachten?

Contact met andere HS-patiënten is waardevol. Er is tenslotte niemand die beter begrijpt hoe jij je voelt en wat HS met je doet. De bijeenkomst is dan ook vooral bedoeld om ervaringen te delen, tips uit te wisselen en een luisterend oor te vinden. Dermatoloog en HiCare-specialist van het Bravis Ziekenhuis, de heer Vossen, is aanwezig om in te gaan op medische vragen. Want vaak is een reguliere afspraak daarvoor te kort. Vanuit de HPV is Sylvia van Kan aanwezig om je te ontvangen en de avond te begeleiden.

hidradenitis foto's

Reizende foto-expositie

De patiëntenbijeenkomst is onderdeel van een reizende foto-expositie over HS langs ziekenhuizen in heel Nederland met HS-specialisten. De expo staat van 3 juni tot en met 1 juli 2024 in het HMC Westeinde in Den Haag en HMC Antoniushove in Leidschendam.

De indrukwekkende foto’s verbeelden het taboe rond HS, waardoor het vaak onbesproken blijft. Ook ontbreekt nog bij veel zorgprofessionals kennis over HS. Met de foto-expositie halen we HS uit de schaduw, voor een snellere diagnose en de juiste behandeling.

Aanmelden

Wil je op woensdag 26 juni bij de patiëntenbijeenkomst zijn? Meld je dan i.v.m. de organisatie bij voorkeur voor 19 juni aan via secretariaat@hidradenitis.nl. De locatie is Huidkliniek Zoetermeer, Europaweg 151. Ook partners, familie en vrienden zijn van harte welkom voor informatie over HS of als steuntje in de rug.

We hopen je op 26 juni te zien!

In 2024 vinden ook op andere data en locaties patiëntenbijeenkomsten plaats. Houd daarvoor de agenda op onze website in de gaten.

Mede mogelijk gemaakt door

Novartis