Zonder onze vrijwilligers zouden de verenigingen niet kunnen bestaan. Daarom organiseren we één keer per jaar een vrijwilligersdag. Het is een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Zaterdag 21 september kwamen we bij elkaar. Hier volgt een verslag van die dag.

 

Bowlen

Onze Vrijwilligersdag begon met een potje bowlen. Alle worpen kwamen voorbij: een strike of juist de bal twee keer in de goot. En wat waren we aan elkaar gewaagd! De scores lagen dicht bij elkaar. Zo dicht zelfs, dat er tussen de nummer één en nummer twee slechts één punt verschil was. Het was uiteindelijk voorzitter Mirella met de hoogste score.

 

Hapje eten

Na de activiteit hadden we de tijd om wat te eten. Steengrillen, met genoeg vlees, salades en andere bijgerechten. Zo was er voor iedereen wel iets lekkers. Tijdens het eten werden er allerlei gesprekken gevoerd en leerden we elkaar beter kennen. Ondertussen waren we ons mentaal aan het voorbereiden op de volgende activiteit: lasergame.

 

 

Lasergame

De laatste activiteit van de Vrijwilligersdag was lasergame. In twee teams gingen we de strijd aan met elkaar. Rennen, vallen, elkaar afschieten en dat allemaal zo fanatiek mogelijk! Uiteindelijk won team van Jorien, Suzanne en Sylvia. Jorien en Suzanne hadden daarnaast een gedeelde eerste plek met de hoogste score.

 

Actief, ondanks onze aandoening

Omdat we allemaal bekend zijn met HS, is er onderling ook veel begrip voor wat we wel – en niet – kunnen. Hierdoor voelde de hele dag, ondanks alle activiteiten, gemoedelijk en fijn.

 

Nieuwe voorzitter gezocht

Mirella van de Bunte zal stoppen als voorzitter en omdat we overal in het land wonen en vooral digitaal contact hebben, hebben een aantal van de vrijwilligers nu al afscheid van haar genomen. Ze had voor iedereen een leuk presentje meegenomen.

 

Wist je dat we nog op zoek zijn naar een nieuwe voorzitter? Wil jij graag het stokje overnemen? Neem dan contact op met ons.

 

Vrijwilliger worden?

Wil jij vrijwilliger worden? Ook dan horen we graag van je. We kunnen extra hulp altijd gebruiken.